Yoga og Funktionel Træning

 - Hvad er Yoga og Funktionel Træning?

 

Zumba er en af de hurtigst voksende fitness former nogensinde. På få år har Zumba indtaget Danmark, og med god grund. For Zumba er fitness og dans, men på den sjove måde.

Helt grundlæggende er Zumba fitness dans en måde at træne på, mens man har det sjovt. Zumba er baseret på latinamerikanske dansetrin og rytmer, og er inspireret af bl.a. samba, salsa, marengue og cumbia.
De lækre rytmer gør det umuligt at stå stille til, og en af de helt store fordele ved Zumba, er da også at det er sjovt at dyrke.

Gå til Zumba og smid de overflødige kilo

En af grundene til at Zumba er blevet så populært, er at Zumba fitness dans er effektiv til få figuren trimmet og opnå vægttab. Kombinationen af dans, bevægelse og fitness, gør at kroppen forbrænder rigtigt mange kalorier. På en times effektiv Zumba, kan du snildt tabe et sted mellem 500 og 1000 kalorier.
De latinamerikanske rytmer inspirerer til at danse og bevæge sig, så ofte glemmer man at der er tale om fitness og motion.
Zumba er derfor oplagt til at opnå vægttab og holde kroppen i god form.

Alle kan være med til Zumba fitness dans

En af de andre helt store trækplastre for Zumba, er at alle kan være med. Stor, lille, tyk eller tynd, så er der plads til dig. Zumba er ikke kun for dansere, men er for alle som har lyst til at bevæge sig og have det sjovt.
Dansetrinnene i Zumba er holdt simple, så du vil hurtigt kunne lære det, og falde ind i de latinamerikanske rytmer.

Al henvendelse skal ske til undertegnede på zumba@if-telefonen.dk.

Dorthe Richter
formand (30623709)Idrætsforeningen TELEFONEN - Aktivitetshuset Immerkær 42 - 2650 Hvidovre


Cookies