Opdateret 2. september 2023
Velkommen til Sportfiskerafdelingen.Hjemmesiden er ved at blive redigeret, og opdateres løbende. Opdateringsdatoer er markeret med grønt øverst på hver side. RØD tekst bruges til at markere ændringer blandt andet i forhold til vore almindelige onsdagsture med JAWS 8-15.


Årsmøde:

Er kun for medlemmer af Sportsfiskerafdelingen, og vil finde sted samme dag som Idrætsforeningens generalforsamling. Nærmere information vil komme ca. 2 uger før afholdelsen.


Turplanen er opdateret.


Næste ture er:


Onsdag den 13. september, hvor vi satser på de fine høstsild. Afsejles fra Vedbæk 8-15. KUN FÅ PLADSER TILBAGE.


Onsdag den 27. september, hvor vi igen går efter de fine høstsild. Afsejles fra Vedbæk 8-15. IKKE FLERE PLADSER. Morgenmad denne dag KUN 40 kroner pr. person.


Onsdag den 11. oktober. Chartertur, hvor vi udelukkende går efter fladfisk. Der er vinpræmie til største fladfisk af sin art. +Vinpræmie til største fladfisk fanget af medlem af Sportsfiskerne. Morgenmad denne dag KUN 30 pr. pr. person og er inkluderet 1 x Doktor Nielsens mavemedicin.Vi fortsætter derefter med drivfiskeri efter sld og torsk frem til 6. december, hvor vi traditionen tro har vores afslutningstur efter torsk. 


Turene for resten af året afsejles fra Vedbæk 8-15.
Tilmelding til fisketure sker ved henvendelse til formanden på telefon 20213475. Tilmeldingen er bindende. Afmelding senest 14 dage før turens afholdelse anses som OK, Men senere end dette hæfter man for den fulde pris (altså uden tilskud), såfremt det ikke lykkes at gensælge turen.


Såfremt der er plads, er alle medlemmer velkomne til at medtage gæster på samme vilkår. Priserne for gæster svarer til dagspriserne for JAWS, som kan ses på JAWS.NU


På vores chartertur efter makrel, er agn til chum inkluderet. På charterturen efter de flade, kan der bestilles agn i form af børsteorm. I et bæger er der

ca. 100 gram à 70 kr. Jeg anbefaler 2 bægre pr. deltager. På charterturene vil der være præmier til hhv. 3 største makreller (<700 gram) på makrelturen, og største fladfisk af hver sin art på fladfisketuren.Har du spørgsmål til Sportsfiskerafdelingen, så er du altid velkommen til at ringe til formanden på 20213475, eller sende en mail til lars.privat@mail.tele.dk


Mvh. Lars Thøgersen-----------------------------------------------------------------------------------

       Idrætsforeningen TELEFONEN - Aktivitetshuset Immerkær 42 - 2650 Hvidovre


Cookies