April 2022.

Vinterturneringen er slut, og vores 2 hold sluttede begge på en 4. plads i rækkerne Elite og 1. div. Vi afholder klubmesterskab tirsdag d. 12 april. Indbydelser er sendt ud, og jeg regner med et fint fremmøde!!! 

Der vil stadig være træning om tirsdagen, og har man løst til at komme, så giv mig besked.

April 2020.

Turneringen blev afsluttet i februar, selvom der manglede at blive spillet et par kampe, så man vedtog at den nuværende stilling blev afgørende for placeringen. Det resulterede at 2. holdet vandt 2. div., og 1. holdet sluttede som nr. 3. 
                              

Formanden med pokalen.

 

12/10-16. 

Nu starter vi på turneringen, og der vil være træning i de uger der ikke er kampe. Jeg sender en mail ud når jeg vil være på Immerkær, og det vil mest være tirsdage. Mvh. Hardy.


22/2-16.

Vinterturneringen 2015-16 er slut, og vi endte med en 6. plads i mesterrækken og en 3. plads i 2.div. Der blev ikke nogen præmier til vores hold i pokalturneringen. Vi fortsætter med ugentlig træning, og formanden sender besked ud når der er folk som møder op på Immerkær. Der er sendt tinbydelse ud til Open-stævne i Middelfart. Hardy, 


Vi er kommet godt i gang med vinterturneringen 2015-16, med to hold, efter flytningen til Immerkær. Vi er godt tilfreds med det nye lokale.


Vi har deltaget med to mand til Firmaidræt Open i september, og FSKBH.s åbningsstævne i oktober. Ved begge stævner fik begge deltagere præmier med hjem.

   Vint
erturneringen 2014-15 er afsluttet i april, og 1. holdet blev nr.6 i eliterækken, og 2. holdet sluttede på en 3. plads i 2.div.


D.8-9 marts-14 havde afdelingen 2 deltagere til DM-open stævne i Fredericia, og vi kæmpede os til 2 andenpladser i double-B række og hold-B rækken. 

De 2 deltagere. 

Der var 3 deltagere fra If-telefonen som var til åbningsstævne i Hillerødgade søndag d. 6/10-13. Det blev en god dag, hvor vi fik kæmpet os til en første- og to andenpladser.
Deltagerne var Henning Christiansen, Hardy Schantz og Henrik Elver.

Der er kommet program til vinterturneringen. 
klik her 
  http://fskbh.dk/bordtennis/ 

Deltagere ved det sidste DM stævne i Grøndalscenter 17/3-13.


              Henning - Robert - Torben - Hardy - Henrik.


Idrætsforeningen TELEFONEN - Aktivitetshuset Immerkær 42 - 2650 Hvidovre


Cookies